گل پیچ GolPich
رئیس اداره نظارت بر حیات وحش محیط زیست آذربایجان غربی:

شمار فلامینگوهای دریاچه ارومیه به 45 هزار بال می رسد

شمار فلامینگوهای دریاچه ارومیه به 45 هزار بال می رسد به گزارش گل پیچ رئیس اداره نظارت بر حیات وحش اداره كل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی اظهار داشت: پیشبینی می شود ۱۰ هزار بال فلامینگو به جمعیت این پرندگان در دریاچه ارومیه اضافه شود.


امید یوسفی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینكه سطح تراز دریاچه ارومیه طی دو ماه اخیر افزایش امیدوار كننده ای داشته اضافه كرد: طبق سرشماری سال قبل تعداد ۳۵ هزار فلامینگو در دریاچه ارومیه زندگی می كردند كه با عنایت به شرایط زیستی مساعد پیشبینی می شود با جوجه آوری تعداد این پرنده به ۴۵ هزار بال برسد.
وی با اشاره به اینكه فلامینگو در اواخر اسفند به دنبال محلی برای آشیانه سازی و جوجه آوری است و پیش از افزایش تراز دریاچه ارومیه محل مساعد خویش را برگزیده خاطرنشان كرد: افزایش تراز دریاچه از فروردین ماه صورت گرفته و این گونه پرنده قبل از آن زمان مبادرت به اشیانه سازی كرده بود بنابراین بعد از سرشماری این پرنده در فصل پاییز می توان تأثیر واقعی تغییرات بهبود شرایط دریاچه را بر تعداد فلامینگو ها به شكل قطعی اعلام نمود.
یوسفی با اشاره به افزایش تراز دریاچه ارومیه و بهبود شرایط زیستی و تنوع و پوشش گیاهی برای مهاجرت گونه های مختلف به جزایر دریاچه افزود: چنانچه شرایط زیستی و افزایش تراز دریاچه ارومیه روند خویش را حفظ كند امكان مهاجرت فلامینگو و سایر گونه های به جزایر دریاچه ارومیه بسیار بالاست.
رئیس اداره نظارت بر حیات وحش اداره كل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اشاره به به شرایط زیستی دریاچه ارومیه خاطرنشان كرد: تنوع زیستی دریاچه ارومیه طی ۱۵ تا ۲۰ سال قبل به مخاطره افتاده و با ۲ ماه بهبود شرایط وضعیت تراز آبی نمی توان، آنرا احیای تنوع زیستی و اكوسیستم آن دانست. لازم است تا شرایط تداوم یابد تا زمینه برای بازگشت حیات همانند سالهای دور فراهم گردد.
وی با اشاره به اینكه فلامینگو از ارتمیا تغذیه می كند، تصریح كرد: فلامینگو پرنده ای اجتماعی است و معمولاً در اردیبهشت ماه، زمان آماده شدن برای جوجه ریزی است. ۲۴ روز بعد از تخم گذاری جوجه به دنیا آمده و بعد از ۴۰ روز قدرت پرواز پیدا می كند.
یوسفی با اشاره به محل آشیانه سازی این گونه پرنده اظهار نمود: فلامینگوها معمولاً سواحل دریاچه و رودخانه ها و محل ورود آب شیرین به دریاچه ارومیه را به علت كاهش غلظت شوری آب، افزایش تعداد ارتمیا و كاهش پدیده كریستالیزاسیون به منظور زندگی انتخاب می كنند.
به گزارش گل پیچ به نقل از ایسنا، فلامینگو پرنده ای است از راسته ای بال آتشی سانان با پاهای دراز و منقاری منحنی و گردنی بلند خمیده، آبچر با بدنی بسیار كشیده و پر و بالی به رنگهای سفید و صورتی است.
در پروازها، پاها و گردنش كشیده و قدری پائین تر از سطح بدن قرار می گیرد و بالهایش تركیب زیبایی از رنگهای سرخ و سیاه است.
پرنده نابالغ قهوه ای مایل به خاكستری چرك است. فلامینگو به آرامی راه می رود و در حالیكه سر و منقار خویش را در آب كم عمق فرو برده تغذیه می كند. فلامینگو از ۹۰ سانتیمتر تا یك و نیم متر بلندی دارد. بیشتر فلامینگوها حلزون و گیاهان آبی را می خورند. این پرندگان به صورت دست جمعی و در دسته های چند هزارتایی زندگی می كنند.




1398/03/06
19:58:18
5.0 / 5
4682
تگهای خبر: آب , باد , حفاظ , خاك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
گل پیچ - GolPich
golpich.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل پیچ محفوظ است

گل پیچ

فروش دسته گل و سبد گل