گل پیچ GolPich
گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذایی توسط فائو و سازمان جهانی بهداشت؛

با شعار ایمنی غذایی، مسئولیتی همگانی انجام شد

با شعار ایمنی غذایی، مسئولیتی همگانی انجام شد گل پیچ: فائو و سازمان جهانی بهداشت روز جهانی ایمنی غذایی را فرصتی برای جلب توجه همگانی به اهمیت ایمنی غذایی و سلامت مصرف كنندگان دانستند.



به گزارش گل پیچ به نقل از مهر، نماینده سازمان خوارو بار و كشاورزی ملل متحد (فائو) در ایران به مناسبت روز جهانی ایمنی غذایی اظهار داشت: همانطور كه در شعار امسال ایمنی غذایی منعكس شده است، ایمنی غذایی مسئولیت همگانی است.
گرولد بودكر اضافه كرد: امروزه مواد غذایی بیشتر از هر زمان دیگری به میزان بیشتر فراوری می شود و در فواصلی طولانی تر به كشورهای دیگر و برای مرزها توزیع می شود. همكاری جامع همه ذینفعان در عرصه تأمین مواد غذایی امروزه عنصری اساسی و ضروری برای اطمینان از امنیت غذایی و تغذیه است.
وی تصریح كرد: ایمنی غذایی بخشی حیاتی از امنیت غذایی و تغذیه است كه به نوبه خود زمانی حاصل می شود كه آحاد مردم در تمامی زمان ها هم از نظر فیزیكی و هم از نظر اقتصادی به غذایی دسترسی داشته باشند كه تأمین كننده نیازهای رژیم غذایی شان با هدف داشتن یك زندگی فعال و سالم باشد.
نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران اعلام نمود: ۴۰ درصد بیماری های ناشی از غذا مربوط به كودكان زیر ۵ سال در جهان است كه سالانه مرگ و میر ۱۲۵ هزار نفر را به دنبال دارد.
كریستوف هملمن خواهان مشاركت گسترده تمامی نقش آفرینان در عرصه تأمین مواد غذایی شد و اظهار داشت: ما بر این باوریم كه حكم رانی مناسب و اجرای قواعد هوشمند در قالب كمیسیون كدك آلیمنتاریوس نهایتاً ما را قادر به دستیابی به ایمنی غذایی می كند.
سازمان خوار و بار و كشاورزی ملل متحد (فائو) به صورت مشترك با سازمان جهانی بهداشت روز جهانی ایمنی غذایی را با هدف جلب توجه همگانی و الهام بخشی برای اتخاذ اقداماتی برای ممانعت، تشخیص و مدیریت خطرهای ناشی از مواد غذایی و نقش آفرینی در امنیت غذایی، سلامت انسان، رونق اقتصادی، كشاورزی و توسعه پایدار گرامی داشتند. كمیسیون كدك آلیمنتاریوس كه از طرف فائو و سازمان جهانی بهداشت مدیریت می شود، معیارها، دستورالعمل ها و اصول راهنمای عملی دانش بنیانی را ارائه می كند كه هدف آن اطمینان از ایمنی و كیفیت مواد غذایی بوسیله رسیدگی به مسائلی همچون پالاینده ها، مقررات بهداشت، برچسب گذاری، افزودنی ها، بازرسی و مجوزها، مواد مغذی و باقیمانده داروهای دامی و آفت كش ها است.
فائو و سازمان جهانی بهداشت تمامی سیاست گذاران را به ترویج كشاورزی و سیستم های غذایی پایدار ترغیب و تشویق می كنند. شیوه های كشاورزی مناسب برای تأمین كافی غذای ایمن را مورد حمایت قرار می دهند. بر اهمیت توانمندسازی مصرف كنندگان در داشتن انتخاب های سالم غذایی تاكید دارند و بر مسئولیت جهانشمول و مشترك برای همكاری با یكدیگر درباب چنین مسئله مهمی كه بر زندگی ما اثر می گذارد، تاكید فراوان دارند.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد در تاریخ ۲۰ دسامبر ۲۰۱۸ میلادی با تصویب قطعنامه ای روز ۷ ژوئن ۲۰۱۹ میلادی را بعنوان نخستین گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذایی تعیین كرد.


منبع:

1398/03/20
11:58:02
5.0 / 5
4569
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , زندگی , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
گل پیچ - GolPich
golpich.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل پیچ محفوظ است

گل پیچ

فروش دسته گل و سبد گل