مدیركل محیط زیست بوشهر مطرح كرد:
لزوم جبران خسارت زیست محیطی آلودگی های نفتی در خلیج فارس
گل پیچ: امروزه خلیج فارس با آلودگی های نفتی مختلفی درگیر است و سالانه تخلیه نفت و سایر مشتقات نفتی در این اكوسیستم باارزش به دلیلهای مختلف بر تنوع زیستی غنی خلیج فارس تاثیرات نامطلوبی بر جای می گذارد.
به گزارش گل پیچ به نقل از ایسنا، مدیركل حفاظت محیط زیست استان بوشهر در این خصوص می گوید: خلیج فارس یكی از اكوسیستم های كلان است كه دارای غنا و تنوع زیستی ارزشمندی است و هر گونه تغییر در شرایط زیستگاهی این اكوسیستم لطمه هایی را به آن وارد میكند.
فرهاد قلی نژاد می افزاید: آلودگی های نفتی ناشی از سوانح و حوادث و یا نشت و تخلیه مشتقات نفتی در خلیج فارس یكی از منابع مختلف و آلاینده های مهم این اكوسیستم است كه هر ساله خسارت های فراوانی را به محیط زیست خلیج فارس وارد می نماید.
این مسئول بیان كرد: نمونه این خسارت ها حوادث نفتی در اطراف جزیره خارگ است كه در ایام اخیر سبب آلودگی سواحل این جزیره شده است. بدین سبب ضمن اقدام در جهت پاكسازی سواحل و دریا توسط ارگان های متولی، جبران خسارت وارده به محیط زیست و بازسازی اكوسیستم لازم است.
وی اشاره كرد: در این راستا اداره كل حفاظت محیط زیست استان بوشهر خسارت های وارده را برآورد و آنرا از عاملین آلوده كننده مطالبه خواهدنمود و البته راهكارهای پیش گیری از حوادث نیز باید توسط شركت های نفتی با استفاده از جدیدترین تكنولوژی های روز و با اولویت اعمال گردد.
گفتنی است عملیات پاكسازی سواحل جزیره خارگ كه از زیستگاه های آبسنگ های مرجانی است در ایام اخیر توسط ارگان های متولی با جدیت در حال انجام می باشد.
به گزارش گل پیچ به نقل از ایسنا، جزیره خارگ در ۳۸ كیلومتری ساحل بندر گناوه واقع در خلیج فارس قرار دارد. در این جزیره یكی از مهم ترین پایانه های صادرات نفت جهان بنا شده و از این لحاظ دارای اهمیت اقتصادی بالایی است.
منبع: گل پیچ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب