انتقاد محیط زیست تهران از متولیان مدیریت پسماندها
به گزارش گل پیچ مدیركل حفاظت محیط زیست استان تهران اظهار داشت: درطرح گشت و پایش شبانه محیط زیست استان تهران دریك هفته گذشته ۲۵۱۷ پایش محیط زیستی از واحدهای صنعتی، صنفی و خدماتی استان به عمل آمد كه این تعداد حاصل ۱۹۲ مرحله گشت در كل استان تهران و شهرستان های مختلف در این مدت بود.
به گزارش گل پیچ به نقل از ایسنا سعید محمودی در تشریح گشت و پایش شبانه محیط زیست در طول یك هفته گذشته اظهاركرد: در این گشت ها اكیپ های محیط زیست، بیشتر از ۱۰۳محور اصلی و فرعی را در سطح استان تهران و در مجموع ۱۳شهرستان مورد پایش قرار دادند.
وی با انتقاد شدید از عملكرد دستگاه های متولی در حوزه مدیریت پسماندها و مقابله با پسماندسوزی ها خصوصا درحاشیه شهرستان های استان تهران اظهار داشت: طبق گزارش های دریافتی، در این پایش ها در مجموع ۲۱۷ مورد حریق ناشی از ضایعات و پسماندسوزی مشاهده شد كه ماموران محیط زیست به صورت مستقیم و یا با همكاری آتش نشانی نسبت به اطفای آن اقدام نمودند این درحالیست كه محیط زیست فاقد امكانات لازم برای مهار چنین آتش سوزی هایی است و ماموران اجرایی محیط زیست با دست خالی و امكانات اولیه مبادرت به اطفای این حریق ها كرده اند.
محمودی با اشاره به اینكه در ۲۵۱۷پایش صورت گرفته به صورت كلی واحدهای صنعتی و صنفی كوچك و بزرگ مقیاس و كلیه واحدهای دارای بار آلایندگی درسطح استان مورد بازدید و پایش گشت های محیط زیست قرار گرفتند، اظهار داشت: این واحدها بیشتر واحدهای صنعتی كوچك و بزرگ، ریخته گری، زغالگیری، بازیافت، ذوب فلزات و واحدهای معدنی، تولید شن و ماسه، بتن و آسفالت و شهرك های صنعتی دولتی و خصوصی استان تهران بودند كه مورد رصد و پایش محیط زیست قرار گرفتند.
مدیركل حفاظت محیط زیست استان تهران خاطرنشان كرد: در جریان این گشت و پایش ها ۷۰ واحد آلاینده و غیرمجاز پلمب یا جمع آوری شدند كه شامل تخریب و جمع آوری ۳۵ واحد زغالگیری فقط در بخش كهریزك و پلمب مخازن سوخت مازوت كارخانه سیمان تهران در شهرستان ری و پلمب سایر واحدهای متخلف صنعتی و صنفی دارای بار آلایندگی در سطح استان تهران بود.
وی با اشاره به اینكه در این گشت و پایش ها كه عمده آن در شرایط اضطرار آلودگی هوا انجام شد درمجموع ۲۲۸اخطاریه محیط زیستی صادر و به متخلفان ابلاغ گردید، اظهار نمود: ابلاغیه عدم فعالیت عموما برای واحدهای بالقوه آلاینده صنعتی و واحدهای تولید بتن، شن و ماسه، زغالگیری، بازیافت، ریخته گری، كوره آجرپزی، آسفالت، ضایعات و مصنوعات چوبی، رنگرزی، سیمان و تولید گچ صادر شد و در مجموع هم از فعالیت ۲۴۲ واحد دارای بار آلایندگی در شرایط اضطرار آلودگی جلوگیری شد كه بخشی از این واحدها با صدور اخطاریه و برخی هم با تذكر ماموران محیط زیست فعالیت خویش را متوقف كردند.
مدیركل حفاظت محیط زیست استان تهران همینطور خاطرنشان كرد: به دنبال گشت و پایش از متصدی ۹واحد متخلف و غیر مجاز در مراجع قضائی طرح دعوی شد.
محمودی به تاثیرگذاری گشت و پایش های محیط زیست استان تهران در شرایط آلودگی هوا تاكید و تصریح كرد: دفقط در یك شهرستان، مسیر پیمایش شده توسط ماموران محیط زیست در یك هفته گذشته بیش از۳۰۰۰ كیلومتر بود و در این پیمایش با انواع و اقسام تخلفات واحدها و پسماندسوزی برخورد قانونی صورت گرفته است و به جرات می توان گفت اگر نبود همت و همراهی ماموران محیط زیست در این گشت های شبانه، بطور قطع وضعیت آلودگی هوا در تهران و شهرستان های استان بیشتر از این بود.
وی از ادامه گشت و پایش های شبانه محیط زیست تا رسیدن به شرایط مناسب اطلاع داد و در انتها اظهار داشت: گزارش گشت های محیط زیست به صورت هفتگی جمع بندی شد و از راه رسانه های ارتباط جمعی به صورت دقیق و شفاف به اطلاع شهروندان می رسد.
به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، تا امروز كیفیت هوای تهران ۲۵ روز پاك، ۱۹۴ روز سالم، ۵۸روز ناسالم برای گروه های حساس و ۵روز ناسالم برای همه گروه ها بوده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب