ارسال نامه سازمان محیط زیست به دولت برای اجرای قانون هوای پاك
به گزارش گل پیچ معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با تاكید بر اینكه اعتباری برای قانون هوای پاك در سال ۹۸ تأمین نشد، از پیگیری تأمین منابع مالی برای اجرای قانون هوای پاك در سال ۹۹ اطلاع داد.
به گزارش گل پیچ به نقل از ایسنا مسعود تجریشی با اشاره به اینكه برخورداری از هوای سالم مطالبه مردم است، اظهار داشت: در قانون هوای پاك، وظایف دستگاه ها به صراحت مشخص شده است و راهكارهای دستگاه ها باید طبق قانون پیش برود. هر سازمانی وظیفه ای دارد كه باید به درستی صورت گیرد.
وی اضافه كرد: ۱۴ آئین نامه برای قانون هوای پاك مشخص شد كه عموما بر مبنای چالش ها و مشكلاتی است كه از آغاز دهه ۹۰ در كشور داشتیم و راهكارها در آئین نامه ها گنجانده شده است ازاین رو آئین نامه ها مشخص می كند كه چه نهادی باید چه كاری انجام دهد؟
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست درباره اعتبار قانون هوای پاك اظهار داشت: اعتباری برای قانون هوای پاك در سال ۹۸ تأمین نشد. در قانون برنامه پنج ساله ششم هم هیچ ردیفی برای اجرای قانون هوای پاك دیده نشده است و امیدواریم در بودجه سال ۹۹ اعتبار مالی این قانون تامین گردد و این مورد پیگیری خواهد شد.
تجریشی با اشاره به كنسرسیوم دانشگاه های برتر در زمینه كاهش آلودگی هوا اظهار داشت: با اقدامات این كنسرسیوم منابع آلاینده هر شهر مشخص شده است و اقداماتی كه باید صورت گیرد هم مشخص است اما الزامات اجرایی آن احتیاج به تأمین منابع مالی دارد كه مشكل ما در این بخش است.
وی خاطرنشان كرد: سازمان حفاظت محیط زیست پارسال نامه ای را برای دولت ارسال و درخواست نمود كه بخشی از منابعی را كه از راه افزایش قیمت انرژی ایجاد می شود برای الزامات زیست محیطی و برای خرید اتوبوس های نو و خروج تاكسی های فرسوده هزینه شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست، تجریشی با تاكید بر اینكه شدت مصرف انرژی در كشور یكی از عوامل آلودگی هواست، اظهار داشت: اگر شش درصد مصرف انرژی در كشور كاهش پیدا كند بخش بزرگی از مشكلات حل می شود علاوه بر این وزارت نفت هم اعلام نمود اگر ۱۰ درصد مصرف گاز كاهش پیدا كند، مشكلی برای تأمین سوخت گاز نیروگاه ها وجود نخواهد داشت تا مجبور شوند از مازوت استفاده كنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب