گل پیچ GolPich
كیفیت هوای تهران در سوم اردیبهشت؛

ثبت بیستمین روز هوای سالم برای تهران در سال ۹۹

ثبت بیستمین روز هوای سالم برای تهران در سال ۹۹ به گزارش گل پیچ امروز بیستمین روز سال است كه پایتخت نشینان هوای سالم تنفس می كنند؛ اما دو آلاینده دی اكسید نیتروژن و ذرات معلق زیر ۲.۵ میكرون در حال نزدیك شدن به مرز ناسالم هستند.


به گزارش گل پیچ به نقل از مهر، دی اكسید نیتروژن و ذرات معلق زیر ۲.۵ میكرون در هوای تهران در حال نزدیك شدن به مرز ناسالم هستند. طبق گزارش كنترل كیفیت هوای تهران، كیفیت هوای پایتخت با قرارگیری شاخص میانگین بر روی عدد ۷۰ در شرایط قابل قبول برای تنفس همه گروه ها است. بر طبق اطلاعات تأیید شده مربوط به كل ایستگاه های شهر تهران است، دی اكسید نیتروژن و ذرات معلق زیر ۲.۵ میكرون در حال نزدیك شدن به حد سلامت هستند و با عنایت به این كه سرعت وزش باد در ساعات آینده كاهش یافته و آسمان صافی برای تهران پیشبینی می شود، احتمال افزایش غلظت آینده ها وجود دارد.

1399/02/04
14:09:09
5.0 / 5
2922
تگهای خبر: باد , كنترل , كیفیت , كیفیت هوا
این مطلب گل پیچ را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این پست گل پیچ
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

گل پیچ - GolPich
golpich.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل پیچ محفوظ است

گل پیچ

فروش دسته گل و سبد گل : گل پیچ: زیبایی را هدیه دهید. گل پیچ، با عرضه انواع گل های تازه و زیبا، لحظات شما را به یادماندنی تر می کند