گل پیچ GolPich

ال نینوی گودزیلایی پیش بینی مرگ 451 هزار نفر بر اثر گرمای شدید در جهان

ال نینوی گودزیلایی پیش بینی مرگ 451 هزار نفر بر اثر گرمای شدید در جهان گل پیچ: طبق برآوردهای جدید متخصصان اقلیم شناس، پیشبینی می شود طی شش ماه آتی بالاتر از ۴۵۰ هزار نفر بر اثر گرمای اضافی ناشی از پدیده «سوپر ال نینو» جان خودرا از دست بدهند.



به گزارش گل پیچ به نقل از خبر آنلاین، طبق برآوردهای جدید متخصصان اقلیم شناس، انتظار می رود طی شش ماه آتی بالاتر از ۴۵۰ هزار نفر بر اثر گرمای اضافی ناشی از پدیده «سوپر ال نینو» جان خودرا از دست بدهند.
ایسنا در خبری نوشت: «گاردین» در گزارشی در اینباره آورده است: این تلفات، علاوه بر مرگ ومیرهای زودرسی است که به علت افزایش دما بر اثر بحران اقلیمی رخداده اند.
این وضعیت سرتاسر جهان از اندونزی تا هند و از نیجریه تا ایالات متحده را تحت تأثیر قرار خواهد داد. همین طور انتظار می رود خشکسالی ها، حریق های جنگلی و سیل هایی که پدیده «ال نینو» به همراه می آورد، به مرگ ومیرهای بیشتری منجر شود.
آمار مرگ ومیر ناشی از گرما در سطح منطقه ای ارزیابی شده است و کارشناسان می گویند این پیش بینی ها مشخص می کند در چه نقاطی می توان با اتخاذ تدابیر حفاظتی، جان افراد را نجات داد.
این اقدامات می تواند شامل مواردی همچون بهبود پیش بینی های وضعیت گرما، ایجاد مراکز خنک کننده برای پناه گرفتن مردم، افزایش نیروی انسانی در مراکز درمانی در ساعات اوج گرما و تمهیدات حفاظتی برای کارگران شاغل در فضای باز باشد.
پدیده ال نینو که هم اکنون سبب گرمایش کره زمین شده است در روز دوشنبه، یعنی چندین ماه قبل از رسیدن به نقطه اوجی که انتظار میرفت، رکورد حداکثر دمای ثبت شده برای این پدیده را شکست. شدت گرما در این رویداد چنان فراتر از موارد پیشین است که دانشمندان آنرا «حیرت انگیز» و به اصطلاح «گودزیلایی» توصیف کرده اند. ال نینوها پدیده های اقلیمیِ طبیعی هستند اما گرمایش جهانی ممکنست بر شدت آنها بیفزاید.
پروفسور «مایکل گرین استون» از بنیان گذاران «آزمایشگاه اثرات اقلیمی» در دانشگاه شیکاگو و از نویسندگان این گزارش اظهار داشت: برآورد مرگ ۴۵۱ هزار نفر، رقمی چنان بزرگ است که می تواند تعجب آور و حتی شوکه کننده باشد؛ اما این آمار تخیلی نیست و واقعاً شامل والدین و فرزندان، پدربزرگ ها و مادربزرگ ها و همسایگانی می شود که به سر کار می روند، به خانواده هایشان رسیدگی می کنند و زندگی خودرا می گذرانند.
برآورد موارد مرگ ومیر مربوط به بازه زمانی سپتامبر تا فوریه ۲۰۲۷ (سال آینده میلادی) است؛ یعنی زمانی که پیش بینی های فعلی دما به انتها می رسند. در عین حال، انتظار می رود که آمار بالای مرگ ومیر ناشی از گرما تا ژوئن یا ژوئیه ۲۰۲۷ ادامه یابد.
کشورهایی که طی شش ماه آتی بیشترین تأثیر را از این وضعیت می پذیرند، کشورهای مناطق گرمسیری شامل نیجریه، اندونزی، سودان، هند و برزیل هستند. ایالات متحده نیز با پیش بینی ۳۵۰۰ مورد مرگ ومیر اضافی ناشی از گرما، در زمره ۲۰ کشور نخستِ به شدت تحت تأثیر، جای دارد. در مقیاسی وسیع تر، منطقه ساحل در آفریقا و همین طور آسیای جنوب شرقی نیز به شدت تحت تأثیر این شرایط قرار دارند.
تأمین مواد غذایی نیز تحت تأثیر پدیده «ال نینو» قرار خواهد گرفت؛ چنان که برنامه جهانی غذا در ماه آگوست گوشزد نمود دستاوردهای این پدیده جوی احتمالاً حدود ۵۰ میلیون نفر را به ورطه گرسنگی حاد می کشاند و سبب افزایش نرخها می شود.
وقوع یک پدیده شدید ال نینو در سالیان ۱۸۷۷-۱۸۷۸، به علت خشکسالی و قحطی به مرگ بالاتر از ۵۰ میلیون نفر انجامید و کشورهایی همچون هند، برزیل و چین را به شدت تحت تأثیر قرار داد.
1405/07/02
14:07:50
5.0 / 5
8
تگهای خبر: بحران , جنگل , دما , زندگی
این مطلب گل پیچ را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این پست گل پیچ
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
جدیدترین ها

گل پیچ - GolPich