رئیس اداره محیط زیست شهر تهران تاكید كرد
ضرورت مدیریت زباله های الكترونیك پایتخت
گل پیچ: رئیس اداره محیط زیست شهر تهران با تاكید بر اینكه شهرداری تهران باید بستر مناسبی برای امحاء و جمع آوری زباله های الكترونیك شهر فراهم كند، اظهار داشت: اینگونه زباله ها می توانند برای آب، خاك و سلامت انسان مضر باشند.
محمدحسین بازگیر در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینكه پسماندها بر مبنای قانون مدیریت پسماند به پنج گروه عادی، صنعتی، پزشكی، كشاورزی و پسماندهای ویژه تقسیم بندی می شوند، اظهار نمود: زباله های الكترونیك بخشی از پسماندهای ویژه هستند.
وی ادامه داد: پسماندهای ویژه بعضی از پسماندها هستند كه یا سمی هستند و یا خاصیت رادیواكتیوی و اشتعال و خورندگی دارند.
بازگیر با اشاره به اینكه به پسماندهای ویژه عاملی دارند كه آنها را نیازمند مدیریت خاص و ویژه ای می كند، خاطرنشان كرد: پسماندهای ویژه ممكن است در هر كدام از پنج گروه پسماندها قرار گیرند. در پسماندهای عادی یا زباله های خانگی بخشی مانند مدارهای الكتریكی، لامپ ها، قطعات الكترونیك و باطری ها قسمت ویژه پسماندهای عادی هستند.
رئیس اداره محیط زیست شهر تهران ادامه داد: در ساختار این گونه وسایل الكترونیك فلزات سنگینی مانند آهن، قلع و نیكل به كار گرفته می گردد كه می توانند برای محیط زیست، آب، خاك و حتی سلامت انسان مضر باشند.
بازگیر با تاكید بر اینكه مسئولیت ساماندهی زباله های الكترونیك بر عهده شهرداری تهران است، اظهار داشت: شهرداری باید زیرساخت لازم را برای جمع آوری این گونه زباله ها و امحای صحیح آن ها فراهم كند.
وی در انتها تصریح كرد: جداسازی این گونه زباله ها از زباله های عادی از اهمیت زیادی برخوردار می باشد ازاین رو شهرداری تهران با همكاری سازمان حفاظت محیط زیست باید آموزش و اطلاع رسانی صحیح در این زمینه را در دستور كار خود قرار دهد همینطور بستر مناسبی برای امحای این گونه زباله ها فراهم كند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب